На пл.Свободы начали установку новогодних аттракционов
На пл.Свободи в Харкові привезли дерев'яні конструкції, з яких будуть побудовані атракціони та інші елементи новорічної експозиції. Конструкції, серед яких колоди і готові будиночки, склали на площі на двох майданчиках. За даними працівників, які займаються монтажем конструкцій, сьогодні доставка і монтаж новорічної експозиції будуть продовжені.

Почали установку новорічного атракціону у вигляді поїзда для звіряток і на Привокзальній площі Південного залізничного вокзалу. Вже встановлені рейки, якими будуть їздити вагончики.

Довідка "SQ". Відкриття головної новорічної ялинки Харкова відбудеться 24 грудня на пл. Свободи. Цього року на ялинці з'являться нові світлодіодні іграшки, що переливаються різними кольорами. Також у цей день на площі розпочнуть роботу святковий ярмарок "Солодке королівство", будиночок Діда Мороза та розважальні атракціони. Ярмарок працюватиме до 10 січня.

Новорічний концерт за участю зірок естради розпочнеться 31 грудня о 23.00. Феєрверк почнеться в 00.00. Відкриття новорічних ялинок у районах Харкова пройде з 20 до 31 грудня.

З 20 грудня до 10 січня у Палаці спорту відбудеться шоу-програма "Пітер Пен", у якій візьмуть участь близько 800 дітей з творчих колективів і професійні актори практично з усіх театрів Харкова.