Делегації експертів УЄФА в липні і серпні відвідають Україну з робочими візитами для перевірки готовності інфраструктури країни до проведення Євро-2012. Про це повідомив "Кореспондент".

Делегація на чолі з директором департаменту з організації заходів Євро-2012 Лукасом Ахерманом буде перебувати в Україні 25-31 липня і огляне тренувальні центри і готелі для команд. Після відвідин Києва делегація планує відвідати Дніпропетровськ, Донецьк, Дрогобич, Запоріжжя, Львів, Моршин, Одесу, Полтаву, Тернопіль, Трускавець, Ужгород та Харків.

Експерт УЄФА з аеропортів Пітер Хемпсон 2-4 серпня проведе в Києві і Харкові семінари із запуску системи операційного планування аеропортів.

4-5 серпня відбудеться візит до Києва директора департаменту УЄФА зі стадіонів і безпеки Марка Тіммера, а 13-15 серпня консультанти УЄФА з питань безпеки на стадіонах відвідають Донецьк для ознайомлення з принципами роботи стюардів на стадіоні "Донбас-Арена".

Довідка "SQ". Раніше Кабінет міністрів України затвердив нову державну цільову програму підготовки та проведення в Україні Євро-2012, збільшивши загальну суму її фінансування на 15 млрд. 790,67 млн.грн. - до 142 млрд. 448,4 млн.грн.