Справа про ритуальне вбивство повторно розглядається в Апеляційному суді Харківської області. Чергове засідання пройшло 22 лютого.

Справу розглядає новий суддя. Суд повторно вивчає матеріали справи. Як повідомив "SQ" батько потерпілого у цій справі, прокурор оскаржив у суді вищої інстанції рішення направити справу на додаткове розслідування, суд прийняв рішення на користь прокурора, і справа була знову передана до суду для повторного розгляду.

Довідка "SQ". На харківському цвинтарі № 15 у ніч з 30 листопада на 1 грудня 2008 р. був убитий 19-річний харків'янин Олександр Пустовіт. Підсудні - знайомі О.Пустовіта, 23-річний Сергій Богданов і 21-річна Олена Нечепорук, - звинувачуються у скоєнні ритуального вбивства (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб; карається позбавленням волі терміном від 10 до 15 років). Співробітники міліції затримали підсудних 24 грудня 2008 р. С.Богданов на суді визнав себе винним у скоєнні вбивства. За його словами, вбити О.Пустовіта його переконала О.Нечепорук. Вона заперечує свою участь у вбивстві О.Пустовіта. Підсудні заперечують будь-який зв'язок злочину з магією і ритуалами. Вони неодноразово заявляли на суді, що правоохоронці чинили на них психічний і фізичний тиск.

2 липня 2010 р. Ігор Дегтяр, адвокат підсудної О.Нечепорук, подав клопотання про направлення справи на додаткове розслідування.