У низці харківських вишів подовжено час роботи приймальних комісій упродовж дня. Про це в ефірі програми обласного державного радіо заявив заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Ландсман, передає офіційний сайт ХОДА.

"Це зроблено для того, щоб усі охочі абітурієнти встигли подати документи, оскільки цього року скорочено загальний період подання документів ля тих, хто претендуює на навчання у ВНЗ", - підкреслив заступник голови ХОДА.

За його словами, цього року в Харкові очікується понад 25 тис. першокурсників. "Я думаю, що це буде гарне покоління студентів, які в дуже непростій роботі отримали право подавати документи, в непростих, але дуже цивілізованих умовах зараз вибирають, де їм продовжувати свою освіту", - зазначив В. Ландсман.

Довідка "SQ". Зовнішнє незалежне оцінювання знань відбулося в 2010 р. з 2 до 23 червня. Прийом документів до ВНЗ триватиме до 22 липня, вступні іспити та конкурси відбудкться 23-31 липня. Зарахування до вишів буде відбуватися з 1 до 31 серпня.