Другий відкритий чемпіонат Харкова з масажу пройде 1-2 березня. Про це 14 лютого у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомив організатор заходу, викладач курсу "Лікувальний масаж" відділення післядипломної освіти Харківського базового медичного коледжу № 1 Олександр Штанько.

Серед учасників чемпіонату - масажисти з Донецька, Києва, Полтави, Сімферополя, Сум та Харкова. Вони продемонструють своє володіння різними видами масажу. За словами О.Штанька, для участі в чемпіонаті зареєструвалося 18 осіб. Перший день заходу буде присвячений класичному масажу, другий - СПА-масажу. "Я сподіваюся, що чемпіонат виявить найбільш грамотних фахівців, які володіють не тільки лікувальним масажем, а й естетичним", - зазначив О.Штанько. Три переможці змагань потраплять до фіналу чемпіонату України з масажу, який відбудеться у квітні в Києві, а три переможці цього чемпіонату - до фіналу чемпіонату світу. Він пройде у вересні в Москві (Росія).

Довідка "SQ". Другий відкритий чемпіонат Харкова з масажу буде проходити в презентаційно-виставковому центрі "Радмір Експохол", з 10.00 до 18.00. Вхід вільний.

Уперше чемпіонат Харкова з масажу відбувся 2009 р.