Центральний парк культури та відпочинку ім.Горького (Харків) підготував різдвяну святкову програму. Про це повідомили "SQ" в прес-службі парку.

О 13.00 святкові заходи відкриються різдвяним ляльковим спектаклем, на ретро-майданчику почне лунати музика. О 14.00 розпочнеться велика різдвяна традиційна театралізована хода за участю народного аматорського театру народної пісні "Талиця". Артисти будуть співати пісень, танцювати, колядувати, а також організують народні розваги і конкурси. О 16.00 відвідувачів чекає різдвяна шоу-програма за участю фольклорного колективу "Фарби", вокального колективу "Степ", танцювального колективу "Оксид" та інших творчих колективів.

У програмі передбачені ігри, конкурси, призи для дітей і дорослих, фаєр-шоу. О 16.00 на ретро-майданчику почнеться танцювальна програма "Сніжний вальс", о 20.00 - дискотека біля новорічної ялинки.

Як зазначили в прес-службі, з 11.00 до 19.00 для дітей буде працювати будиночок Діда Мороза. З 13.00 всі бажаючі зможуть зробити кінну прогулянку по парку разом з українськими козаками. Усі заходи будуть проходити на центральній площі парку біля новорічної ялинки, на центральній алеї парку і на ретро-майданчику.

У прес-службі повідомили, що з 31 грудня по 3 січня парк Горького відвідало більше 220 тис. чоловік, а в новорічну ніч - близько 30 тис. харків'ян та гостей міста.