Начал курсировать еще один регулярный авиарейс Харьков-КиевРегулярний авіарейс Харків-Київ-Харків, що виконується компанією "Міжнародні авіалінії України", почав курсувати з 30 жовтня. Про це "SQ" повідомили в компанії в групі "DCH" (до групи входить оператор аеропорту "Харків" - компанія "New Sуstems AM").

Новий рейс виконується 6 разів на тиждень. У будні виліт з Харкова - о 7:20 (посадка в столичному аеропорту "Бориспіль" о 8:25), виліт з Києва - о 20:00 (посадка в аеропорту "Харків" о 21:05). По суботах здійснюється рейс тільки за маршрутом Харків-Київ, по неділях - тільки за маршрутом Київ-Харків. Польоти виконуються на літаках "АН-148" і "Boeing-737".

"Переліт з Харкова до Києва і з Києва до Харкова користується найбільшим попитом. Наразі за цим маршрутом виконують рейси компанії "Дніпроавіа" (з аеропорту "Бориспіль") і "ХОРС" (з аеропорту "Жуляни"). Поява на цьому напрямку ще одного авіаперевізника відкриває нові можливості", - прокоментував появу нового рейсу заступник директора компанії "New Sуstems AM" Віталій Недашковський.

Довідка "SQ". Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) заснована 1992 р. Основна діяльність МАУ - це пасажирські і вантажні перевезення. Флот МАУ складається з 19 літаків "Boeing-737" різних модифікацій. Базовим аеропортом МАУ є аеропорт Києва "Бориспіль".

Раніше з аеропорту "Харків" цей перевізник здійснював тільки чартерні рейси до Анталії (Туреччина) і Бургаса (Болгарія), в зимовий час - до Шарм-ель-Шейха і Хургади (Єгипет), Дубаї (ОАЕ) й Ерзурума (Туреччина).