Донецький "Шахтар" 7 листопада в матчі Ліги чемпіонів з футболу в Лондоні поступився місцевому "Челсі" з рахунком 2:3. Голи у господарів забили: Торрес (6-а хв.), Оскар (40-а) і Мозес (90+3), у гостей двічі відзначився Вілліан (9-а і 47-я).

"Це болюча поразка в грі, де ми мали перевагу. Створили багато моментів, але не всі реалізували. "Челсі" намагався розкрити нашу оборону за рахунок індивідуальних дій своїх гравців. Загалом, контроль гри був у нас. На жаль, це був не день нашого воротаря Андрія П'ятова. Якби був уважнішим, міг вибити м'яч убік, коли нам забивали перший гол. Це ж стосується і другого пропущеного м'яча. У третьому голі він міг допомогти команді та зіграти руками", - зазначив після гри головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

Після чотирьох матчів групового етапу "Шахтар" і "Челсі" набрали по 7 очок і ділять перше місце. На третьому - італійський "Ювентус", який переміг учора данський "Нордшелланд" з рахунком 4:0. Данці з одним очком замикають турнірну таблицю.

Довідка "SQ". Склади команд.

"Челсі": Чех, Бертранд, Кехілл, Азар, Обі Мікель, Оскар (Мозес 81), Мата, Торрес (Старрідж 89), Рамірес, Давид Луїс, Іванович.

"Шахтар": П'ятов, Ракицький, Срна, Тейшейра (Ілсіньо 78), Рац, Мхітарян, Вілліан, Адріано, Фернандіньо, Кучер, Хюбшман.