Національна збірна України в 2011 р. продовжує програму контрольних матчів у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012. Цього року наша національна збірна проведе ще дев'ять поєдинків.

За інформацією Федерації футболу України (ФФУ), 1 червня збірна України проведе товариський матч зі збірною Узбекистану в Києві, на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського. 6 червня українська збірна зіграє проти збірної Франції в Донецьку, на "Донбас Арені". 10 серпня заплановано матч проти збірної Швеції, який відбудеться в Харкові, на стадіоні "Металіст".

На 2 вересня суперник збірної України поки не визначився. Зараз йдуть переговори зі збірною Іспанії. У разі, якщо домовитися з іспанською збірною не вдасться, буде розглядатися варіант проведення товариського матчу з Уругваєм. Цей матч повинен відбутися в Києві, на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського.

6 вересня українська збірна проведе товариський поєдинок у Празі проти збірної Чехії, 7 жовтня - в Софії на стадіоні "Васил Левскі" проти збірної Болгарії, 11 жовтня - в Талліні на "Ле Кок Арена" проти збірної Естонії. 11 листопада українці зіграють товариський матч зі збірною Німеччини в Києві, на НСК "Олімпійський", а 15 листопада - зі збірною Австрії у Львові, на "Арена Львів". Ці матчі відбудуться в тому випадку, якщо німці та австрійці не будуть грати в плей-офф Євро-2012. Поєдинки стануть матчами відкриття нових українських стадіонів до Євро-2012.