Київське "Динамо" 3 листопада у четвертому матчі групового етапу Ліги Європи на виїзді програло ФК "Бешикташ" (Туреччина) з рахунком 0:1. Гол у турків на 67-й хвилині забив Егемен Коркмаз.

Після чотирьох зіграних ігор у рамках групового етапу Ліги Європи ФК "Динамо" з 5 очками займає третє місце в групі Е. На першому місці в цій групі з 10 очками "Сток Сіті" (Англія), на другому з 6 очками "Бешикташ", на четвертому з 1 очком "Маккабі" (Ізраїль).

У цей же день ФК "Ворскла" вдома програв ФК "Стандарт" (Бельгія) з рахунком 1:3. Гол у полтавчан забив Курилов (5-а хв.), у бельгійців відзначились Сейхаса (16-а), Кану (45+4) і Тчіте (73-я).

Після чотирьох зіграних ігор "Ворскла" з 1 очком посідає останнє місце в групі В. На першому місці в цій групі з 8 очками "Стандарт", на другому місці також з 8 очками "Ганновер" (Німеччина), на третьому з 4 очками "Копенгаген" (Данія).

Наступні матчі Ліги Європи відбудуться 30 листопада - 1 грудня.

Довідка "SQ". Харківський "Металіст" у матчі 4-го туру групового раунду Ліги Європи вдома виграв у ФК "Мальме" (Швеція) з рахунком 3:1.