ФК "Динамо" (Київ) 3 жовтня у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів удома обіграло ФК "Динамо" (Загреб, Хорватія) з рахунком 2:0. На 3-й хвилині матчу Олег Гусєв відкрив рахунок, скориставшись вдалим навісом у центр штрафного Огнена Вукоєвича. На 33-й хвилині Тайво виконав простріл з лівого флангу і м'яч від Йосипа Піварича влетів у ворота хорватського голкіпера - 2:0 (автогол).

Також у цей день зіграла друга пара групи "А". Португальський "Порту" вдома обіграв французький "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") з рахунком 1:0. За результатами двох турів перше місце в групі посідає "Порту" (6 очок). На другому місці - "ПСЖ" (3 очки), на третьому - "Динамо" Київ (3 очки), на четвертому - "Динамо" Загреб (0 очок).

Матч третього туру групового етапу Ліги Чемпіонів "Динамо" зіграє 24 жовтня на виїзді проти "Порту".

Довідка "SQ". Склади команд:

"Динамо" Київ: Шовковський, Сілва, Михалик, Хачеріді, Тайво, Вукоєвич, Велозу, Кранчар (Гармаш 46), Ярмоленко (Мехмед 80), Гусєв (Раффаеле 82), Ідейе.

"Динамо" Загреб: Келава, Шимунич, Тонел, Віда, Калельо (Чоп 46), Адем, Ковачич, Семмір (Карраско 78), Піварич, Брозович, Бечірай (Рукавіна 58).

Попередження: Тонел (7-а) - Гармаш (51-а), Вукоєвич (76-а).

Арбітр - Мартін Аткінсон (Англія).