Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" 26 і 27 листопада у 5-му турі чемпіонату України з хокею серед юнаків у двох матчах на виїзді програв ХК "Сокіл" (Київ).

26 листопада харків'яни провели перший матч із "Соколом", у якому програли за буллітами 7:8. У другому матчі, 27 листопада, "динамівці" програли киянам з рахунком 1:4.

Тренери харків'ян Олексій Галкін після матчу зазначив: "Бойова гра вийшла. Багато цікавих моментів було. У першому матчі за хвилину до кінця поєдинку ми зрівняли рахунок 6:6. Перший булліт забили наші хлопці, але потім пропустили два булліти. У другому матчі у нас було більше контратак і можливостей забити. У суперників ж за всю гру було кілька моментів, і практично їх усі вони реалізували. Шкода, оскільки перевага у володінні шайбою була однозначно у нас. Будемо прагнути до стабільності і розсудливості під час гри. Тепер нам треба вигравати у "Білого Барса" і у "Крижинки".

Зараз "Динамо" (Харків) займає п'яте місце в турнірній таблиці. Матчі наступного туру харків'яни проведуть на виїзді 3-4 грудня проти "Білого Барса" (Бровари, Київська обл.).

Довідка "SQ". Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" утворений 2011 р. З 2003 р. хокеїсти цієї команди виступали під назвою "СДЮШОР Харків". Головний тренер команди - Олексій Галкін, другий тренер - Денис Лазій. Зараз у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юнаків 1995-1996 років народження бере участь 7 команд.