Хокейний клуб "Харківські акули" 27 жовтня у матчі Професійної хокейної ліги України в гостях програв клубу "Сокіл" (Київ) з ​​рахунком 3:4 (2:0; 3:2; 1:1). Про це повідомив офіційний сайт "Харківських акул".

Шайби закинули: 03:16 Мігульов (Вагін, Медведєв - більш.) - 0:1; 15:34 Посєвін (Вагін, Большаков - більш.) - 0:2; 21:27 Кириченко (С.Черненко) 1:2; 21:46 Касянчук (Николишин, Дроздов - більш.) - 2:2; 23:28 Литвиненко (Катрич, Кириченко) - 3:2; 37:25 Секірко (Кобиков, Бусілко) - 3:3; 44:09 Харченко (Рябенко) - 4:3.

Тренер "Харківських акул" Володимир Мігульов після гри зазначив: "Сьогоднішній матч показав, що у команди з'явився свій малюнок гри. Перший період ми зіграли чітко, щільно, організовано. Хлопці показали не просто гру в шайбу, але і гарну роботу з вільними гравцями суперника . 60% з того що замислювалося, вийшло. Сміливо скажу, що в першому періоді ми переграли "Сокіл". Наші хлопці робили швидкі довгі передачі, і гравці київської команди не встигали. Гравці змогли виконати план з організації щільною оборонної гри в середній зоні, що дозволило убезпечити "синю лінію". Почали другий період у меншості, грали втрьох, відпрацювали до чотирьох і отримали шайбу у свої ворота. Четверта шайба "Сокола" була трохи безглузда - Анісімову вибили ключку, і він був не в робочому стані. Останні десять хвилин гри "Сокіл" не думав про атаку і сподівався тільки на контратаку. Як висновок із цієї гри - команда може виконувати завдання тренерського складу. Це добре, і нам є над чим працювати".

Після 14 ігор харківська команда з 18 очками займає 5-е місце в турнірній таблиці.