Футбольний клуб "Локомотив" (Куп'янськ, Харківська обл.) став переможцем у другій групі першого (групового) раунду першості України з футболу серед аматорів. Про це "SQ" повідомили у прес-службі спортивного клубу "Локомотив" (Харків). У рамках 6-го, заключного, туру групового турніру "Локомотив" 23 червня виграв у м.Коростень (Житомирська обл.) У місцевого ФК "Хіммаш" з рахунком 2:0. Голи у переможців забили Андрій Захарюта (16-а хв.) та Олег Сіроштан (61-а). Під час групового турніру "Локомотив" отримав п'ять перемог і зазнав однієї поразки, в активі команди 15 очок.

Календар наступного етапу першості України з футболу серед аматорських команд, як повідомили "SQ" у прес-службі СК "Локомотив", буде визначений наступного тижня.

Довідка "SQ". У другій групі першого (групового) раунду першості України з футболу серед аматорів крім "Локомотива" і "Хіммаш", виступали ФК "Украгроком" (Головківка, Олександрійський р-н, Кіровоградська обл.) І команда "Єдність-2" (Пліски, Борозянскій р-н, Чернігівська обл.).