Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги оштрафував ФК "Металіст" (Харків) на 8,5 тис.грн. Про це "SQ" повідомили в прес-службі Прем'єр-ліги.

Так, "Металіст" оштрафований на 4 тис. грн. за нецензурні скандування вболівальників 30 жовтня під час матчу 15-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги між "Металістом" і київською "Оболонню". Також дисциплінарний комітет виніс попередження "Металісту" за ігнорування церемонії вітання і рукостискання перед матчем "Металіст" - "Оболонь".

Окрім того, харківський клуб оштрафований на 2,5 тис.грн. за нецензурні висловлювання вболівальників на адресу команди "Оболонь" і використання піротехнічних засобів 29 жовтня під час матчу молодіжних команд, а також за неналежний огляд уболівальників.

Також харків'ян оштрафували на 2 тис.грн. за те, що 7 листопада в матчі 16-го туру між командами "Металіст" і "Таврія" один з харківських уболівальників кинув пластикову пляшку в ігрову зону.

Довідка "SQ". Харківський "Металіст" 7 листопада в матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу вдома програв сімферопольській "Таврії" з рахунком 2:3. Голи у сімферопольців забили Антон Шиндер (2-а хв.), Андрій Корнєв (9-а), Андрій Донець (31-а). У харків'ян відзначилися Тайсон (45+1) і Денис Олійник (45+3).

30 жовтня "Металіст" у матчі 15-го туру вдома виграв у київської "Оболоні" з рахунком 2:1. Голи у харків'ян забили Д.Олійник (57-а хв.) та Едмар (81-а). У гостей відзначився Мірошниченко (89-а).