У новому сезоні в чемпіонаті України з шосейно-кільцевих перегонів уперше буде брати участь представниця Харкова - Ксенія Нікс. Про це 16 грудня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомив гонщик харківської команди "ХАДО Моторспорт" Микола Чмих.

Він зазначив, що К. Нікс не пройшла картингової школи. "Але вона вирішила опанувати цей спорт і взяти участь у шосейно-кільцевих гонках. Їздити Ксенія буде на автомобілі "Ford", на якому колись їздив я, беручи участь у змаганнях", - розповів М. Чмих.

Зараз К. Нікс тренується на автодромах Полтави та Києва. Тренує дівчину технічний директор команди "ХАДО Моторспорт" Микола Чмих (старший). Технічну підтримку автомобілю К. Нікс буде надавати концерн "ХАДО".

Довідка "SQ". Команда "ХАДО Моторспорт" у 2011 р. в командному заліку виборола Кубок України з ралі. Також у цьому сезоні екіпаж Станіслава Бєсєдіна та Олександра Донського став срібним призером чемпіонату України з ралі 2011 року в класі "У10". Екіпаж Сергія Костюкова та Андрія Борового також став срібним призером чемпіонату, тільки в класі "У9".

Результати "ХАДО Моторспорт" за дев'ять років виступів:
- чемпіон України з шосейно-кільцевих перегонів 2009 року;
- чемпіон України з гірських гонок 2008 року;
- чемпіон України з автокросу 2004 року;
- володар Кубка України з ралі 2011, 2010 років;
- володар Кубка України з зимових трекових гонок 2006 року;
- віце-чемпіон України з ралі 2010 року;
- віце-чемпіон України з автокросу в 2003, 2005 і 2006 роках;
- бронзовий призер чемпіонату України з шосейно-кільцевих перегонів 2008 року.