В Харькове состоялся международный семинар по айкидо (ФОТО)Перший у Харкові міжнародний семінар з айкідо пройшов 12-14 листопада у спорткомплексі "Локомотив". Про це "SQ" повідомив президент Харківської обласної федерації айкідо айкікай Геннадій Сєровой. На семінар до Харкова прибули 167 інструкторів з усіх областей України, Києва та Севастополя, а також з Болгарії, Німеччини, Ізраїлю, Польщі, Румунії та Словаччини.

Семінар пройшов під керівництвом президента Асоціації айкідо айкікай Україні Ігоря Шмигіна і президента Організації айкідо айкікай Румунії Доріна Марчіса. У рамках заходу відбулися навчально-методичні заняття і атестація, а також показові виступи провідних європейських майстрів айкідо.

"Вперше Харківській обласній федерації айкідо айкікай надана така почесна місія, як проведення міжнародного семінару в нашому місті. Треба думати, це є певною оцінкою діяльності Харківської федерації з розвитку, популяризації та пропаганди айкідо і в Харківському регіоні, і в цілому по Україні", - зазначив Г.Сєровой.

В Харькове состоялся международный семинар по айкидо В Харькове состоялся международный семинар по айкидо
В Харькове состоялся международный семинар по айкидо В Харькове состоялся международный семинар по айкидо