Сьогодні, 12 червня, в рамках Євро-2012 на стадіоні "Національний" у Варшаві (Польща) пройшов матч між збірними Польщі та Росії. Поєдинок завершився нічиєю 1:1. Рахунок на 37-й хвилині відкрив Дзагоєв, зрівняв його на 57-й Блащиковськи.

Склади команд:

Польща: Пжеміслав Тітон, Себастьян Беніш, Марцин Василевськи, Дамьен Перкис, Лукаш Піщек, Даріуш Дудка (Адріан Межеевськи, 73), Євген Поланськи (Адам Матущик, 85), Людовик Обраняк (Павло Брожек, 90 +3), Рафал Муравський, Якуб Блащиковськи, Роберт Левандовськи. Главний тренер: Францішек Смуда.

Росія: В'ячеслав Малафєєв, Олександр Анюков, Сергій Ігнашевич, Юрій Жирков, Олексій Березуцький, Роман Широков, Ігор Денисов, Костянтин Зирянов, Алан Дзагоєв (Марат Ізмайлов, 79), Андрій Аршавін, Олександр Кержаков (Роман Павлюченко, 70). Головний тренер: Дік Адвокат.

Попередження: Левандовськи (60) - Денисов (60).

Головний арбітр матчу: Вольфганг Штарк (Німеччина).

Довідка "SQ". Сьогодні харківський тхір Фред передбачив перемогу збірної Чехії над Грецією (прогноз виявився правильним), а також Росії над Польщею (неправильним).

У першому турі поляки зіграли внічию з греками (1:1), а росіяни обіграли чехів (4:1). Сьогодні в групі А відбувся ще один матч: збірна Чехії обіграла Грецію з рахунком 2:1.

Після двох турів збірна Росії з чотирма очками лідирує в групі А, друге місце займає Чехія, яка набрала 3 очки. Збірна Польщі набрала 2 очки і перебуває на третьому рядку, четверте місце з одним набраним очком посідає Греція.

16 червня збірна Росії зіграє у Варшаві з Грецією, а Чехія зустрінеться у Вроцлаві з Польщею. Збірній Росії для виходу до чвертьфіналу Євро-2012 буде достатньо зіграти внічию.

Перед поєдинком з Польщею російські фанати провели марш Варшавою, який привів до зіткнень з польськими вболівальниками. За різними даними, в результаті сутичок було затримано близько 70 осіб, близько 10 були госпіталізовані. Поліція застосувала проти польських уболівальників водомети.