Харківський "Металіст" 11 березня в матчі 22-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги на виїзді зіграв унічию 1:1 з донецьким "Металургом". Гол у донеччан забив Морозюк (36-а хв.), у харків'ян відзначився Девіч (45-а).

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич зазначив: "Ми знали, що "Металург" непогано підсилився під час зимової паузи, та й в кінцівці першої половини чемпіонату команда показувала хорошу форму. Нам було непросто після поразки в матчі проти "Олімпіакоса" в психологічному плані, і в фізичному було важкувато. Була важка гра на важкому полі. Враховуючи, що гра була нічийною, шанси на перемогу були в обох команд. Ми залишилися вдесятьох, але намагалися знайти свій шанс, хотілося виграти, але не вийшло".

Головний тренер "Металурга" Володимир П'ятенко підкреслив: "Ми намагалися грати на зустрічних курсах з "Металістом". Намагалися накривати в їх зоні, на їх половині поля. Трохи було ризиковано, але ми розуміли, що харків'яни зіграли важку гру в четвер проти "Олімпіакоса" і до цієї гри були не зовсім готові фізично. Ризик вдався. Прийнятний результат. Могли як виграти, так і програти".

Набравши у 22 матчах 51 очко, "Металіст" займає 3-е місце в турнірній таблиці.

Довідка "SQ". У складі "Металіста" грали: Дишленкович, Вільягра, Торсігльєрі, Папа Гуйє, Пшеничних, Валяєв, Торрес (Бланко 65), Хав'єр (к), Соса (Марлос 75), Девіч (Березовчук 90), Тайсон.

У складі "Металурга": Бандура, Морозюк, Чечер (к), Воловик, Шина, Мкртчян, Лазич, Нельсон (Маріо Сержіо 75), Димитров (Данило 88), Зе Соарес (Казарян 62), Траоре.

Попередження: Чечер, 10-а хв., Мкртчан, 19-а, Шина, 84-а - Соса 6-а.

Вилучення: Торсігльєрі, 90-а.

Арбітр - Віталій Романов (Дніпропетровськ).