ФК "Металіст" (Харків) підписав п'ятирічний контракт з 23-річним бразильським півзахисником Марлосом. Як повідомив сайт клубу, футболіст буде виступати під 25-м номером.

Як зазначив Марлос, він радий підписати контракт з "Металістом" і буде докладати всіх зусиль, щоб клуб тільки перемагав. За словами спортсмена, у нього було багато пропозицій від бразильських клубів та з інших країн, але він віддав перевагу переїзду до Харкова і впевнений, що не помилився зі своїм вибором. "Мені було добре в Бразилії, було досить важко їхати, але це новий крок у моїй кар'єрі, і я щасливий. Я грав проти Тайсона і Клейтона (гравці "Металіста" - "SQ") у Бразилії, думаю, вони допоможуть мені адаптуватися тут. Я звик грати на правій бровці, але готовий виступати на будь-якій позиції, щоб приносити успіх команді", - підкреслив футболіст.

Довідка "SQ". Марлос Ромеро Бонфім - атакуючий півзахисник, раніше виступав у "Сан-Паулу"; зріст - 1,74 м, усього за кар'єру провів 130 матчів. На рахунку бразильця - 12 забитих м'ячів і 22 гольові передачі.