Хокейний клуб "Харківські акули" 2 березня в рамках матчу малого плей-офф Професійної хокейної ліги України на виїзді обіграв "Білого Барса" (Київ) з ​​рахунком 4:2 (0:0, 1:0, 3:2). Про це "SQ" повідомили у прес-службі харківської команди ("малий" плей-офф - змагання, в яких чотири клуби, що зайняли місця з 5-го по 8-е у регулярному чемпіонаті, будуть боротися за 5-е місце). Шайби закинули: Смолін ("Білий Барс") - Петрухно, Ханін, Полоницький, Большаков ("Харківські акули").

Головний тренер "Харківських акул" Олександр Кобіков зазначив: "Гра була темпова, напружена, і тому кияни вже втомилися, а нам це було на руку. У будь-якому випадку, напруга була протягом усієї гри, і лише четверта шайба Большакова на останніх секундах поставила крапку в матчі. У нас завжди одна проблема - психологічний момент. Якщо на "Беркут", "Сокіл", "Донбас" настрій йде мимовільний, то з "Білим Барсом" хлопці думають, що вони доросліші та досвідченіші киян, і розслабляються. Так робити не можна, треба готуватися до кожного суперника. У цьому матчі хлопці вийшли грати з правильним настроєм".

5 березня "Харківські акули" проведуть домашній поєдинок, у якому визначиться команда, яка вийде до фіналу "малого" плей-офф.

Довідка "SQ". Згідно з підсумками Професійної хокейної ліги ХК "Леви" (Львів) посіли 5-е місце в турнірній таблиці, "Харківські акули" - 6-е, "Білий Барс" (Київ) - 7-е, "Гайдамаки" (Вінниця) - 8 -е. Зараз ці чотири команди грають у "малому" плей-офф, де борються за 5-е місце.