На сайті УЄФА сьогодні, 1 лютого, розпочався прийом заявок на придбання квитків на матчі Євро-2012. Усі охочі повинні створити на сайті облікові записи, щоб потім подати заявки на квитки. Продаж квитків на Євро-2012 буде проходити тільки на сайті УЄФА з 1 березня до опівночі 31 березня. Як тільки завершиться термін подачі заявок, коректно подані заявки будуть вибрані за допомогою лотереї. Всі, хто подавав заявки, зможуть перевірити їх статус на квитковому порталі.

У продаж надійдуть три категорії квитків: індивідуальні квитки на конкретну гру; комплект квитків "Разом з командою" на груповий етап/увесь турнір; комплект квитків "Мій стадіон" на груповий етап/плей-офф дозволить уболівальникам відвідати всі матчі на конкретному стадіоні в ході групового етапу або стадії плей-офф. Вболівальники-інваліди зможуть купити квитки для себе і свого супроводжуючого. Ціни на квитки також будуть оголошені 1 березня.

УЄФА заявив про намір зробити квитки доступними для всіх мешканців України та Польщі. Найдешевші квитки коштуватимуть 30 євро.