Размещать политическую рекламу в Харькове во время избирательной кампании было невозможно - кандидат на пост мэра Харькова от партии "Справедливость"Розмістити в Харкові під час виборчої кампанії політичну рекламу було неможливо. Про це 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив кандидат на посаду харківського міського голови від партії "Справедливість" Олександр Сирота. "У випадку, якщо не могли відмовити, то тиснули ціною. Я зіткнувся з тим, що по Україні ціна секунди телевізійного ефіру була в 10-15 разів нижчою, ніж у Харкові", - підкреслив О.Сирота.

За його словами, на свою виборчу кампанію він витратив 10 тис. грн. "Цю суму я витратив зі складнощами. Тільки завдяки тому, що я є власником газети, через своє ЗМІ я зумів хоча б трохи розповісти про себе", - зазначив кандидат на посаду мера Харкова.

Як повідомила в прес-центрі "SQ" кандидат до Харківської міськради за списками партії "Справедливість" Наталія Ситник, плакати з її зображенням двірники Ленінського району регулярно зривали з дощок оголошень. "Виходячи дуже рано з дому, годині о 6 ранку, я помічала, що двірники зривають ці плакати. Я запитувала, навіщо вони це роблять, а вони відповідали, що їм доручило цю роботу начальство. Більш того, я йду за одномандатним мажоритарним округом разом з Максимом Мусєєвим (кандидат у депутати міськради від Партії регіонів - "SQ"). І ось кожен день одна й та ж картина: свіженький портрет М.Мусєєва, а на моєму плакаті особа зафарбована з балончика", - підкреслила Н.Ситник.

Довідка "SQ". Як повідомив 25 жовтня "SQ" заступник голови Ленінської райради Харкова М.Мусєєв, в Ленінському районі Харкова через паперову агітаційну продукцію стало набагато більше сміття. За його словами, до нього вже зверталися зі скаргами представники комунальних служб і двірники, які прибирають вулиці Ленінського району.

31 жовтня в Україні проходять вибори до місцевих рад, а також вибори сільських, селищних, міських голів.