"Я чув, що в Ленінському районі Харкова було організовано підвезення виборців на дільниці. Але особисто я таких заходів не організовував", - заявив 31 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заступник голови Ленінської райради, кандидат у депутати Харківської міськради від Партії регіонів Максим Мусєєв.

"Я не виключаю, що в день голосування якісь з 400 громадських організацій Харкова могли організувати для своїх членів підвезення, розвіз і т.д. Але я не думаю, що це системно. Я не вважаю це порушенням законодавства. Якщо у транспорті, на якому розвозили виборців, висіли агітаційні плакати, то це можна розцінювати як агітацію, а коли по-дружньому підвезли сусіда - в цьому нічого страшного немає", - підкреслив М.Мусєєв.

Довідка "SQ". Як заявив 31 жовтня політолог Валерій Дудко, в день виборів М.Мусєєв у Ленінському районі організував підвезення виборців до виборчої дільниці, уклавши договір з автопідприємством. "Це грубе порушення", - зазначив В.Дудко.

Як повідомив 31 жовтня кандидат на посаду харківського міського голови від партії "Громадська сила" Олександр Шармар, у день виборів були помічені автобуси, які за сприяння Партії регіонів підвозили людей до 111-й школи. Крім того, автобуси від громадської організації "Разом - вперед!" підвозили людей до дільниць 30312, 30315, 30316, 30317, 30318 на Залютіно.