Спостерігачі Харківського облвідділення Комітет виборців України (КВУ) зафіксували в Харківській області випадки використання "чорного піару" й агітацію в робочий час. Про це 28 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив голова облвідділення Михайло Камчатний.

"Грубих випадків перешкоджання проведенню політичної агітації з боку органів місцевої влади або правоохоронних органів ми не зафіксували. Але в той же час влада на місцях продовжує використовувати робочий час для агітації. Наприклад, у Куп'янську в робочий час місцеві регіонали проводили зустрічі з виборцями в ПТУ № 27 і на Куп'янському ливарному заводі", - повідомив М.Камчатний.

За його словами, також були зафіксовані випадки розповсюдження агітаційної продукції без вихідних даних і з елементами "чорного піару". "В Ізюмі без вихідних даних поширювалися наклейки від партії "Єдиний центр", а в Лозовій у поштові скриньки вкидалися листівки "Ні владі місцевих олігархів!", спрямовані проти одного з кандидатів у мери Сергія Степанова (кандидат від Партії промисловців і підприємців України - "SQ"), також без вихідних даних", - повідомив керівник облвідділення КВУ.

Довідка "SQ". Чергові вибори місцевих рад, а також вибори сільських, селищних і міських голів в Україні призначені на 31 жовтня.