А. Аваков скоро вернется в Харьков - руководитель фракции БЮТ в облсоветеГолова Харківської обласної організації ВО "Батьківщина", екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков незабаром має повернутися до Харкова. Про це 26 грудня, відповідаючи на питання "SQ", заявила керівник фракції БЮТ у Харківській облраді Людмила Бєлова. За її словами, А.Аваков знаходиться за кордоном, але періодично буває на території України.

"Ми координуємо всі наші дії з керівником облорганізації, у нас є засоби комунікації з ним, він активно бере участь у нашій роботі", - заявила Л.Бєлова.

Вона не стала оприлюднювати причин, за якими А.Аваков залишив межі України. "Я думаю, що після повернення він розповість про це сам", - заявила Л.Бєлова. Вона також підкреслила, що А.Аваков не стане складати депутатських повноважень, як це зробив Юрій Прав, оскільки не планує постійно перебувати за кордоном.

Довідка "SQ". Як повідомили 6 жовтня в облорганізації ВО "Батьківщина", А Аваков знаходиться за кордоном.

Депутат Харківської облради Юрій Прав склав свої повноваження. Відставку депутата прийняла сесія Харківської облради 29 листопада. За даними облорганізації ВО "Батьківщина", Ю Прав їде на роботу за межі України.