Народні депутати Інна Богословська і Василь Кисельов відновлені в Партії регіонів (ПР) і в політраді партії. Про це заявив перший заступник голови ПР Володимир Рибак, повідомило інформагентство "Інтерфакс-Україна".

За словами В.Рибака, півтора тижні тому В.Кисельов звернувся з відповідною заявою до керівних органів партії. Із заявою також звернулася І.Богословська. "Десять днів тому у нас з нею відбулася розмова. Вона звернулася до президії партії, до політради партії з заявою. Явна більшість членів президії вирішила відновити її в партії, відновити в політраді", - заявив В.Рибак.

Довідка "SQ". І.Богословська у травні 2009 р. вийшла з ПР для самостійної участі в президентських виборах (на виборах 17 січня 2010 р. І.Богословська набрала 0,41% голосів виборців), також вона була виключена з фракції ПР Верховної Ради. В.Кисельов вийшов з партії у вересні 2009 р.

5 жовтня 2010 р. І.Богословська та В.Кисельов повернулися у фракцію ПР. Також у жовтні І.Богословська написала заяву про відновлення членства в ПР.