У Ленінському районі Харкова через паперову агітаційну продукцію стало набагато більше сміття. Про це 25 заявив "SQ" заступник голови Ленінської райради Харкова Максим Мусєєв. За його словами, до нього вже зверталися зі скаргами представники комунальних служб і двірники, які прибирають вулиці Ленінського району. "У розпал передвиборчої кампанії представники політичних партій перетворюються на "невловимих месників", заклеюють ночами недозволені місця своїми листівками, зривають і кидають тут же, на тротуари вулиць, наочну агітацію конкурентів. Шкоду, яку вони при цьому роблять колегам, не можна порівняти зі збитком, що заподіюється санітарному стану міста. Все це відбувається в таких масштабах, що комунальні служби вибиваються з сил, намагаючись підтримати порядок, прибрати і вивезти результати нічного піратства", - підкреслив М.Мусєєв.

За його словами, схожа ситуація склалася і в інших районах міста. Заступник голови Ленінської райради закликав кандидатів у депутати "вести передвиборчу кампанію цивілізовано, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу і не псувати репутацію нашого чистого і красивого міста". "Агітація має бути цивілізованою", - підкреслив М.Мусєєв.

Довідка "SQ". Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів призначені в Україні на 31 жовтня.