Харьковские облорганизации Партии регионов и партии "Відродження" подписали соглашение о сотрудничествеХарківська обласна організація (ХОО) Партії регіонів (ПР) і ХОО партії "Відродження" підписали угоду про співпрацю і взаємодопомогу. Угоду підписали голова ХОО ПР Михайло Добкін та голова ХОО "Відродження" Олексій Колібаба. Згідно угоди, яка діє до 1 січня 2012 р., члени партії "Відрождення" будуть балотуватися до місцевих рад у Харківській області від ПР.

Співпраця партій продовжиться і після виборів. "Після перемоги на виборах ПР депутати - представники партії "Відродження", які потраплять до місцевих рад за списком ПР, будуть знаходитися у фракції ПР і зможуть створити групу всередині фракції. Швидше за все, така модель буде створена у Харківській обласній та міській радах нової каденції", - відзначив М.Добкін.

Довідка "SQ". Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів призначені на 31 жовтня. Виборча кампанія стартувала 11 вересня. Висунення кандидатів у депутати та на посаду мерів відбудеться з 27 вересня до 2 жовтня, їх реєстрація має завершитися 8 жовтня.