"У програмах основних кандидатів на посаду мера майже немає стратегії розвитку Харкова", - заявив 22 жовтня в програмі "Параполітика" голова Харківського облвідділення Комітету виборців України Михайло Камчатний.

За його словами, передвиборча програма кандидата від Партії регіонів Геннадія Кернеса "викладена на порядок вище, ніж програма кандидата від "Батьківщини" Арсена Авакова". "Програма Г.Кернеса більш приземлена, в ній показані результати його діяльності, є цифри. Наскільки вони достовірні - це інше питання. У той час як програма А.Авакова взагалі ні про що не говорить, це якась філософія, в ній є посилання на інші програми і взаємовиключні речі", - заявив М.Камчатний.

За його словами, у програмах обох кандидатів майже немає стратегії розвитку Харкова, це питання зачіпається лише трохи. "Взагалі програми політичних партій на цих виборах усі схожі одна на одну. Програми парламентських партій викладені більш грамотно, програми непарламентських партій викладені на низькому рівні - видно, що при їх написанні не залучали фахівців", - заявив М.Камчатний.

Повну версію інтерв'ю з М.Камчатним дивіться у телепрограмі "Параполітика" у суботу, 23 жовтня, на каналі "Фора" (початок о 18.00) і на каналі "Р1" (початок - о 21.00) з повтором у неділю (23.00).

Довідка "SQ". Місцеві вибори відбудуться в Укрїані 31 жовтня.