Селищним головою Кулиничів (Харківський р-н, Харківська обл.), за попередніми даними, став Дмитро Кульбака. Про стало відомо "SQ" з власних джерел. Вибори пройшли вчора, 18 березня. Д.Кульбака є депутатом селищної ради від Партії регіонів.

18 березня також пройшли вибори голови Задонецької сільської ради (Зміївський район, Харківська обл.). За попередніми даними, головою стала Ганна Шевченко, яка до цього працювала спочатку секретарем сільради, а потім - в.о. голови сільради. Г.Шевченко була кандидатом від Партії регіонів. Протоколи виборів уже направлені до районної виборчої комісії.

Довідка "SQ". 13 жовтня 2011 р. селищний голова Кулиничів Віталій Орлов подав заяву про складання з нього повноважень за власним бажанням. 15 листопада Кулиничівська селищна рада задовольнила його заяву. 24 березня 2011 р. В.Орлов був затриманий за хабара у 10 тис. дол. Кримінальну справу було порушено за фактом вимагання хабара за вирішення земельного питання. Попередній Кулиничівський селищний голова Микола Клок також був затриманий у грудні 2008 р. за хабара (у 25 тис. дол.)

Задонецький сільський голова О.Макаренко загинув 4 вересня 2011 р. З ним стався нещасний випадок під час будівництва сараю: на нього упав бетонний блок. О.Макаренко був сільським головою протягом трьох скликань.