Харків приєднався до акції "Україна проти Януковича", яку з 14 жовтня проводить у країні партія "Фронт змін". Акція триватиме близько двох місяців. Про це 18 жовтня у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив в.о. голови Харківської міської організації партії Кирило Храпко.

За його словами, в ході акції в місті встановлять агітаційні намети, будуть роздаватися листівки і збиратися підписи на підтримку акції. "Ми думали, що у людей буде страх перед тим, що потрібно поставити свій підпис та вказати ім'я та прізвище. Але хід акції в інших містах показав, що люди не бояться. У Харкові вже зібрано близько 300 підписів", - зазначив К.Храпко .

Як повідомив депутат Харківської міськради Володимир Сидоренко, в кожному районі міста планується розбити по одному намету (можливо, додатковий намет буде встановлений ​​у Московському районі). В районах області теж буде працювати по одному агітаційному намету.

За словами депутата Харківської облради Вадима Глушка, сьогодні проведення акції обговорять на засіданні обласної організації "Фронту змін". Можливо, буде вирішено прийняти звернення до мешканців міста, яке оголосять на сесії Харківської облради (призначена на 27 жовтня - "SQ").