Народний депутат - харків'янин Олександр Фельдман після свого переходу до парламентської більшості взяв тайм-аут до вересня. Про це 17 травня він заявив у прес-центрі інформагентства "STATUS QUO". "До 1 вересня я глобально визначуся, що робити. Я хочу взяти тайм-аут і спокійно вирішити, що робити далі, порадитися зі своєю командою", - зазначив О. Фельдман.

Він підкреслив, що з переходом до коаліції його робота над старими проектами не припиниться, а з вересня О. Фельдман планує зайнятися низкою нових справ. "Новий політичний проект буде пов'язаний з Харківською областю і саме з містом Харковом. Цей проект буде зосереджений на праці для міста й області. Звичайно, основна увага приділятиметься Харкову. У Харкові живе 60% виборців, це місто, в якому я живу, я дуже його люблю. А далі подивимося ", - розповів        О. Фельдман.

За його словами, розпочати роботу над новим проектом вже погодилися деякі люди з Харківської облорганізації ВО "Батьківщина". "Я буду працювати з усіма людьми, які будуть до мене приходити. Прізвище, ім'я та по батькові, національність і партійну приналежність питати не буду", - підкреслив народний депутат.

Відеозапис прес-конференції О. Фельдмана можна подивитися тут.

Довідка "SQ". О. Фельдман - народний депутат України (БЮТ), почесний президент АТ "Концерн" АВЕК і Ко", президент Харківського міського благодійного фонду "АВЕК".

1 квітня О. Фельдман був звільнений з посади голови Харківського обласного відділення ВО "Батьківщина". В.о. голови став колишній голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков. О. Фельдман відмовився прийняти пропозицію Ю. Тимошенко очолити міську організацію ВО "Батьківщина".

14 травня на засіданні парламенту голова Верховної Ради Володимир Литвин зазначив, що О. Фельдман увійшов до складу парламентської коаліції.