Мешканець с. Пересічне Дергачівського району Харківської області виявив мертвим свого 30-річного знайомого. Як передав 27 січня сайт Головного управління МВС України в Харківській області, про це чоловік повідомив до чергової частини Дергачівського райвідділу міліції. Він розповів, що прийшов до свого знайомого, але двері йому ніхто не відчинив, хоча в кімнаті горіло світло. Зазирнувши у вікно, він побачив на підлозі скривавлене тіло друга з ножем у грудях.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Солоницівського відділу міліції і Дергачівського райвідділу. В ході оперативно-розшукових дій, зокрема, обходу дворів, був виявлений і викритий чоловік, який скоїв цей злочин. Ним виявився 54-річний раніше судимий місцевий мешканець, який жив на тій же вулиці, що й загиблий. На одязі підозрюваного були помітні сліди крові, яка, як встановила експертиза після, належала убитому. Затриманий зізнався у скоєнні вбивства.

Він розповів, що разом із загиблим вони підробляли забоєм кабанів. Зазвичай після виконаної роботи чоловіки випивали. У день вбивства під час розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка, яка закінчилася вбивством.

Слідчий відділ Дергачівського райвідділу порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство; карається позбавленням волі терміном від семи до п'ятнадцяти років).