Мікроавтобус "Рута" зіткнувся з вантажівкою "КАМАЗ" 25 жовтня приблизно о 12.00 на перехресті вул. Харківських Дивізій та вул. Садовопаркової в Харкові. Про це 26 жовтня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Автобус не був маршрутним. У результаті аварії постраждала 45-річна жінка, яка їхала в автобусі. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та забиття голови. Її доправили до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Ще одне ДТП сталося на перехресті вул. Полтавський Шлях і вул. Кашуби приблизно о 13.30. Автомобіль "Hyundai" зіткнувся з автомобілем "Volkswagen". У результаті аварії постраждала 53-річна жінка - пасажир автомобіля "Hyundai". У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забиття грудної клітини і гематому.

Крім цього, близько 17.30 на перехресті вул. Фрунзе та вул.Миру зіткнулися автомобіль "Nissan" і автомобіль "Ford". У результаті постраждала 27-річна дівчина, яка їхала в автомобілі "Nissan". Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, забиттями рук і ніг її доправили до лікарні.