Сигарети без українських акцизних марок, але з акцизними марками Молдови та Росії вилучені зі складу на Центральному ринку Харкова. Тютюнові вироби були виявлені Службою митної охорони Харківської обласної митниці спільно зі співробітниками податкової міліції Державної податкової адміністрації в Харківській області.

Як повідомили 26 жовтня "SQ" у прес-службі митниці, цигарки були ввезені на територію України поза митним контролем. Їх зберігав 36-річний громадянин України. Сумарно було вилучено майже 15 тис. пачок цигарок вартістю 94 тис.грн.

Стосовно правопорушника складений протокол про порушення митних правил за ст. 353 Митного кодексу України (зберігання, перевезення чи придбання товарів, транспортних засобів, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю). Товар переданий на зберігання на склад митниці.

Також в обласній митниці відзначили, що протягом 2011 р. її співробітники спільно з правоохоронними органами, зокрема, Службою безпеки та податківцями, виявили та припинили 56 випадків незаконної реалізації тютюнових виробів загальною вартістю 1 млн. 17 тис.грн.