На пожежі в сел.Ковшарівка (Куп'янський район Харківської області) 25 січня загинули двоє чоловіків. Про це повідомив сайт Головного управління МНС України в Харківській області. Повідомлення про пожежу в квартирі на верхньому поверсі п'ятиповерхівки надійшло до чергової частини Куп'янського райвідділу МНС об 11:58. Коли прибули рятувальники, площа пожежі склала 4 кв.м. Горіли домашні речі та диван, на якому були знайдені тіла господаря квартири (1979 р.н.) та його товариша (1982 р.н.). Вони померли до приїзду рятувальників, отруївшись чадним газом. О 12:22 пожежа була ліквідована. За попередніми даними, причина пожежі - необережне поводження з вогнем при палінні в нетверезому стані.

Як повідомили в МНС, 25 січня о 9:17 надійшло повідомлення про пожежу на пр.Московському в Харкові. Горіла квартира на шостому поверсі житлового дев'ятиповерхового будинку № 310. Пожежа, площею 6 кв.м, була ліквідована підрозділами МНС о 9:38. Їі попередня причина - коротке замикання електропроводки. У квартирі виявили тіло чоловіка 1929 р.н.

26 січня о 00:28 виникла пожежа в с. Хлібне Лозівського району. Горів приватний дерев'яний будинок на всій його площі у 40 кв.м. Займання виявили сусіди і повідомили до МНС. До місця пожежі прибуло пожежно-рятувальний підрозділ з Лозової, подолавши відстань у 13 км. У цей час дах будинку вже почав руйнуватися. В 4 метрах від палаючого будинку розташовувався сусідній будинок, який міг спалахнути. Рятувальники загасили пожежу о 1:52. У згорілому будинку знайшли тіла господині домоволодіння (1967 р.н.) та її сина (1987 р.н.). Попередньою причиною пожежі визнано порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі.