З настанням холодів працівники міліції Харківської області майже щодня фіксують факти смертей від переохолодження. Про це 25 лютого повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

Зокрема, у Вовчанському районі 24 лютого о 5.30 було виявлено тіло чоловіка 1952 р. н. Тіло померлого без видимих ознак насильницької смерті направлено в морг. Міліціонери повідомили про смерть його брата.

У Кегичівському районі в той же день був виявлений труп місцевої мешканки 1952 року народження. Попередня причина смерті - загальне переохолодження. Родичі встановлюються.

У с. Каплунівка Краснокутського району о 7.30 поблизу одного з будинків було виявлено труп жінки 1963 р. н. Попередня причина смерті - загальне переохолодження. Тіло померлої без видимих ознак насильницької смерті направлено в морг. Міліціонери повідомили про смерть її матері.

У той же день о четвертій ранку у відділення хірургії Шевченківської центральної районної лікарні був доправлений у непритомному стані чоловік 1959 р. н. з ударами, гематомою на лівій стороні обличчя, відмороженням кінцівок пальців на лівій руці, сильною алкогольною інтоксикацією. Обставини отримання ушкоджень встановлюються.

Увечері 24 лютого до відділення спецтравми Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги була госпіталізована в несвідомому стані невідома жінка віком близько 50 років з діагнозом загальне переохолодження та алкогольне сп'яніння. її особа встановлюється.