Швидкісний поїзд "Hyundai", що рухався за маршрутом Київ-Харків, сьогодні, 22 грудня, запізнився на станцію прибуття на 35 хвилин. Про це 22 грудня повідомили "SQ" на Південному вокзалі Харкова. Причини запізнення залізничники коментувати не стали.

За даними газети "Діло", "Hyundai" тягнули з Києва звичайним локомотивом, які використовують для пасажирських поїздів на локомотивній тязі. За словами пасажирів потягу, у дорозі було кілька позапланових зупинок по 5-10 хв.

Як повідомили "SQ" на полтавському залізничному вокзалі, сьогодні також поламався "Hyundai", який вранці виїхав із Харкова до Києва. Цей потяг  прибув до Полтави приблизно о 10.25. Після цього пасажирів пересадили в звичайний поїзд. Він сформований із дев'яти пасажирських вагонів, його спеціально тримають у готовності, щоб використовувати в разі необхідності.

Як повідомили на вокзалі, "Hyundai" поламався на відрізку шляху між Харковом і Полтавою.

Довідка "SQ". 25 травня 2012 р. між містами-господарями Євро-2012 було відкрито рух швидкісних поїздів "Hyundai". У цей день з Центрального залізничного вокзалу Києва поїзд "Hyundai" був відправлений у перший свій рейс до Львова. До Харкова поїзд відправився у свій перший рейс 27 травня.

Нові поїзди часто ламаються. За останні два тижні сталося понад 10 різних поломок поїздів "Hyundai". "Укрзалізниця" і Українська залізнична швидкісна компанія пояснюють їх поганими погодними умовами. Компанія "Hyundai" принесла українським пасажирам вибачення за заподіяні незручності при користуванні швидкісними електропоїздами власного виробництва і пообіцяла виправити ситуацію.