Мешканець Ізюму звернувся до правоохоронців із заявою про те, що біля с.Мала Комишуваха Ізюмського району Харківської області невідомі намагаються демонтувати труби зрошувальної системи. Як повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області, працівники Управління карного розшуку спільно з співробітниками Ізюмського міського відділу міліції за скоєння цього злочину затримали двох мешканців Чугуївського району, 1968 і 1975 р.н., харків'янина 1979 р.н. і мешканця с. Пісочин Харківського району 1978 р.н.

Під час допиту підозрюваних правоохоронці встановили, що три рідні брати дізналися про систему зрошення полів в Ізюмському районі і намагалися ввечері її демонтувати, для чого з Харкова пригнали орендований екскаватор і машину для вивезення труб.

Кримінальну справу порушено за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу (крадіжка). Підозрювані арештовані. Їм також пред'явлені звинувачення ще у чотирьох крадіжках труб зрошувальних систем в Харківській області, які були здійснені протягом останніх двох років.