Зіткнення автомобілів "ЗАЗ-1103" і "Volkswagen" сталося 21 березня близько 8.30 на вул.Північній у районі будинку № 273 по Московському проспекту. Як повідомили "SQ" у відділі ДАІ, в результаті ДТП постраждала 30-річна жінка - водій "ЗАЗ". Із закритою черепно-мозковою травмою, забиттями грудної клітини і коліна вона доправлена ​​до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Ще одна дорожня пригода сталася на пр.Гагаріна о 16.30. Автомобіль "Skoda", яким керував 66-річний водій, у районі перехрестя з пр.Героїв Сталінграда збив 60-річну жінку. Зі струсом мозку та забиттями її доправили до лікарні швидкої допомоги.

Крім того, о 19.25 на вул.Гвардійців Широнінців (біля будинку № 77) сталося зіткнення машин "Skoda" і "Volkswagen", що рухалися в попутному напрямку. В результаті ДТП постраждали 26-річний водій і 22-річна пасажирка "Skoda". Із забиттями м'яких тканин їх доправили до лікарні швидкої допомоги.

О 21.00 на окружній дорозі автомобіль "Mazda", що рухався в напрямку бул. Грицевця, збив 44-річного пішохода. З відкритим переломом лівої щиколотки і закритою черепно-мозковою травмою він доправлений до 25-ї лікарні.