В милицию поступило сообщение о заминировании станции метро "Барабашово". Пассажиров эвакуируютПовідомлення про замінування станції метро "Академіка Барабашова" надійшло в міліцію 20 лютого близько 14.00. Як повідомили "SQ" у Центрі громадських зв'язків (ЦГЗ) Головного управління МВС України в Харківській області, зі станції евакуюються пасажири. Метро працює, однак поїзда на "Барабашова" не зупиняються, станція закрита для входу пасажирів.

За інформацією помічника начальника Головного управління МНС України в Харківській області Ігоря Лупандіна, рятувальники виїхали на місце подій, однак пошук вибухового пристрою ведуть співробітники міліції.

Як повідомили "SQ" о 15.30 в ЦГЗ УМВС Ураїни в Харківській області, вибуховий пристрій на станції не виявлено, робота станції відновлена, відновлено рух потягів у звичайному режимі.

21 лютого в ЦГЗ повідомили, що міліція продовжує шукати людину, від якої надійшло повідомлення. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.296 Кримінального кодексу ("хуліганство").