Колишній начальник управління освіти Великобурлуцького району зізнався в тому, що вимагав хабара. Про це 20 березня повідомив журналістам начальник відділу прокуратури Харківської області Олександр Бабіков.

За його словами, після зізнань колишнього начальника райвно було завершене досудове слідство. Кримінальну справу передали до суду.

Довідка "SQ". 25 січня у сел. Великий Бурлук був затриманий за хабара у 10 тис. грн. начальник управління освіти Великобурлуцького району. Співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України в Харківській області (УБОЗ) затримали його на гарячому, в момент отримання грошей. Чиновник вимагав і отримав 10 тис.грн. від приватного підприємця за сприяння у виділенні йому в оренду приміщення непрацюючої школи в сел.Дорошенкове з подальшим правом викупу приміщення. Прокуратура Харкова порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара посадовою особою). Чиновнику загрожує до 5 років позбавлення волі.