Лозівський районний суд засудив мешканця Лозової, який до смерті побив брата, до дев'яти років позбавлення волі. Як повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області, підсудний визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу.

Побитий чоловік був виявлений в одному з багатоповерхових будинків у Лозовій. Він був відправлений до лікарні, де за три доби помер, не приходячи в свідомість.

Правоохоронці затримали молодшого брата потерпілого, який розповів, що старший брат приїхав до нього і матері в гості. Вони випили. Після чого увечері він став виганяти старшого брата з квартири, заявивши, що після його візитів у будинку зникають речі. Старший не хотів йти. Тоді молодший брат почав бити старшого, виштовхав його на сходову клітку, де той скотився вниз по сходах і втратив свідомість. Молодший брат спробував привести його до тями й облив водою. А потім пішов додому, залишивши брата в непритомному стані в під'їзді.