Близько 1.20 15 грудня поблизу будинку № 190 на вул.Клочківськаій у Харкові трамвай, яким керувала 43-річна жінка, збив 28-річного нетверезого чоловіка. Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. Потерпілий з рваною раною голови доправлений до лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Ще одна ДТП сталася близько 1.30 14 грудня. Автомобіль "ЗІЛ" на перехресті Салтівського шосе і пр.50 років ВЛКСМ збив 22-річного нетверезого хлопця, який із забиттям грудей доправлений до лікарні швидкої допомоги.

Близько 19.00 того ж дня в районі будинку №90 на Московському проспекті зіткнулися автомобілі "Mitsubishi", за кермом якого перебувала 49-річна жінка, та "Mitsubishi Colt", яким керувала 22-річна дівчина. Автомобілі рухалися в зустрічному напрямку, однак біля будинку №90 "Mitsubishi Colt" виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті аварії постраждали обидві жінки, які з черепно-мозковими травмами, забиттями тіла та кінцівок були доправлені до лікарні швидкої допомоги і до Обласної клінічної лікарні.