На Новой Баварии сотрудник ГАИ ранил водителя из пистолетаУ Харкові 11 червня співробітник ДАІ поранив водія автомобіля. Як повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, наряд ДАІ контролював рух на пр. Ілліча.

Сержант міліції намагався за допомогою жезла і свистка зупинити "Fiat", який їхав на великій швидкості, ігноруючи знаки "Проїзд заборонено", "Ремонтні роботи" і "Об'їзд". Водій не знизив швидкості, міліціонеру довелося відскочити, щоб не потрапити під колеса, після чого водій загальмував, розгорнув автомобіль і поїхав у протилежний бік.

Сержант почав переслідувати порушника на патрульному автомобілі. Він включив мигалку і сирену, а також викликав допомогу по радіо. Біля одного з житлових будинків "Fiat" зупинився, водій вийшов з автомобіля. Сержант вихопив пістолет. За даними міліції, водій "Fiat" підійшов до міліціонера і схопився за його зброю, стався постріл, і водій (харків'янин 1976 р.н.) був поранений. Стан його здоров'я задовільний. Прокуратура Харкова проводить перевірку.