Автомобіль "Renault" у ніч на 11 березня врізався в стіну супермаркету "Літо" на вул. Отакара Яроша в Харкові. Про це 12 березня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. Аварія сталася о 00.35. У ній постраждав 28-річний водій і 26-річний пасажир автомобіля. Вони отримали закриті черепно-мозкові травми і струс мозку, пасажир отримав рвану рану лоба. Їх доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Велика аварія сталася 9 березня на вул. Шевченка, в ній постраждало 7 людей. О 21.30 у районі будинку 275 автомобіль "Ford" зіткнувся з автомобілем "ВАЗ -2107", який їхав йому назустріч, після чого зіткнувся з автомобілем "Mitsubishi". Після зіткнення "Mitsubishi" виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль "Тoyota". В результаті аварії постраждали: 28-річний нетверезий водій автомобіля "Ford" (закрита черепно-мозкова травма, забиття), його пасажири, 20-річний хлопець (забиття) і 25-річний нетверезий чоловік (закрита черепно-мозкова травма, забиття), 50-річна пасажирка автомобіля "Mitsubishi" (забиття), 52-річний пасажир того ж автомобіля (забиття тазу), 52-річна пасажирка автомобіля "Тoyota" (закрита черепно-мозкова травма, перелом правого плеча), 47-річний пасажир того ж автомобіля (політравма).

Крім цього, 10 березня о 10.30 у районі перехрестя вул. Миру та вул. 17-партз'їзду зіткнулися автомобілі "ВАЗ-21104" та "Volkswagen". У результаті аварії постраждав 41-річний водій "ВАЗ-21104". Його з травмами доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

У той же день о 13.45 у районі перехрестя вул. Р.Ролана і пр. Правди зіткнулися автомобілі "Daewoo Lanos" і "Mercedes", після чого "Mercedes" врізався в стовп. В аварії постраждала 38-річна пасажирка "Daewoo Lanos", яку з черепно-мозковою травмою доправили до міської лікарні швидкої допомоги. Пізніше до лікарні звернувся також 45-річний водій автомобіля.