Тіло 48-річного чоловіка виявили у його квартирі на пр. Героїв Сталінграда в Харкові. Як передав 12 січня сайт Головного управління МВС України в Харківській області, про це в Комінтернівський райвідділ міліції повідомив лікар бригади швидкої допомоги.

Співробітники райвідділу встановили, що господар квартири жив з 25-річною жінкою, і між ними постійно відбувалися сварки. У день трагедії співмешканці розпивали спиртне, між ними виник конфлікт на грунті ревнощів, і чоловік став з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Відштовхнувши від себе чоловіка, жінка почала його бити. Вдаривши його близько десяти разів ногами в область грудної клітини і живота, вона вийшла на вулицю, щоб купити цигарок. Повернувшись, жінка побачила на дивані вже мертвого чоловіка і викликала "швидку". Згідно з результатами судово-медичної експертизи, причиною смерті чоловіка стали численні тупі травми тулуба, ускладнені розвитком шоку.

Зараз жінка, яка раніше була засуджена за ст. 296 ч. 2 (хуліганство) і ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, затримана. Стсовно неї порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження), якою передбачається покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до десяти років.