Невстановлений автомобіль 10 січня (приблизно о 14.35) збив двох пішоходів на пр.Леніна в Харкові (в районі будинку № 31) і зник з місця події. Про це 11 січня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. Про те, що сталося ДТП, у ДАІ дізналися з повідомлення очевидців. У результаті ДТП ще один автомобіль (це був "Ford") наїхав на збитих пішоходів. Постраждали двоє чоловіків 48-ми та 60-ти років. Зі струсом мозку та забиттями вони були доправлені до міської лікарні швидкої допомоги.

О 19.15 на вул.Академіка Проскури (в районі перехрестя з пров.Продольним) автомобіль "Volkswagen", яким керував 52-річний водій, збив нетверезого пішохода (чоловіка 66-ти років). Потерпілого зі струсом мозку та забиттями також доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

О 20.30 автомобіль "Chevrolet" (водій - 26-річний чоловік) у районі будинку № 23 по вул.Семиградській врізався в опору ліхтаря. Постраждали пасажири автомобіля - дівчина 20-ти і хлопець 24-х років, вони з закритими травмами голови та забиттями були доправлені до міської лікарні швидкої допомоги.