Засуджений Сергій Харченко, який утік з-під конвою затриманий. Про це 10 листопада повідомив офіційний сайт центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області.

Співробітники карного розшуку виявили злочинця в 19 км від місця скоєння втечі в одному з покинутих будинків на території сел. Ков'яги Валківського району під час подворового обходу. "Завдяки грамотно організованим пошуковим заходам, у яких взяли участь понад 500 співробітників харківської міліції, зловмисник виявився загнаним у кут. Він бачив літак, чув гучний гавкіт собак і зрозумів, що співробітники міліції йдуть слідом. Зловмисник вирішив зачаїтися в напівзруйнованому будинку, сподіваючись залишити його вночі. Але здійснити цей намір йому не вдалося. Зараз Сергій Харченко затриманий і доставлений до Валківського райвідділу", - розповів заступник начальника облуправління міліції Володимир Ковригін.

Довідка "SQ". 8 листопада троє ув'язнених спробували втекти з автозаку по дорозі з Харківського СІЗО в ізолятор тимчасового утримання у Валках. Двох арештантів конвоїри затримали, третьому, С.Харченко, вдалося вистрибнути з машини і сховатися. За фактом втечі порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України). Ця стаття передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі.